Multi-Admin Trainingssessies

Productinfo
Multi-Admin Trainingssessies

Nieuwe medewerker inwerken met Multi-Admin, kijken of er iest slimmer kan, bespreken van nieuwe functionaliteiten of juist de laatste update. Multi-Admin en Netsetters geven maandelijks een training voor klanten.  

Wat behandelen we bij de training

Elke training richten wij in op basis van wie er op dat moment komen en de vragen die ze hebben.  De volgende onderdelen kunnen daarbij aan bod komen:

  • Introductie van enkele basisbegrippen voor nieuwe gebruikers
  • Uitleg van de updates van de maand.
  • Open discussie over de roadmap op basis van de ervaringen

Wanneer wordt het gegeven?

We geven de sessies op de derde dinsdag van de maand op ons kantoor in Breda. De events zijn ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

Maar hoe gaat dat tijdens Corona?

We zijn ons ervan bewust dat samenkomen in tijden van de corona-crisis moeilijk is. Toch kunnen we niet stil blijven zitten en zijn we dus volop plannen aan het maken voor de toekomst. Deze sessies zijn een onderdeel er van en zullen deze ok alleen geven als we kunnen voldoen aan de richtlijnen. Voor de komende twee sessies betekent dit dat deze online zullen plaatsvinden door middel van videobellen en schermdelen.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden gaat voor nu door middel van een e-mail aan support@multi-admin.nl maar we zullen snel onze afsprakenmodule inzetten om deze sessies te kunnen regelen.