Betalen is nooit leuk, maar nu wel makkelijk

Productinfo
Betalen is nooit leuk, maar nu wel makkelijk

Als klanten eenvoudig kunnen betalen, worden facturen sneller voldaan, bespaart dat in administratieve kosten en is er minder negatieve communicatie met de klant. Daarom kan je binnen Multi-Admin kiezen voor verschillende betaalmethoden.

Nul dagen betaaltermijn voor uw facturen?

Wij bieden de mogelijkheid om direct met uw factuur een betaallink mee te sturen via e-mail. Uw  klant kan dus bij ontvangst factuur direct de factuur voldoen. Zo belandt de factuur niet op de stapel "te betalen" maar nemen de meeste klanten direct actie. Facturen worden sneller betaald en veel klanten zullen naar een gemiddelde betaaltermijn van 0 dagen gaan.  

Biedt verschillende betaalopties voor de klant

Waar de ene klant graag met creditcard betaald, heeft een ander daar problemen mee. Door een breed aanbod aan betaalmethodes te ondersteunen worden eventuele drempels om te betalen weggenomen.

Welke payment provider moet ik kiezen?

De keuze van een payment provider is soms vrij moeilijk. Een payment provider werkt met vier componenten:

  • Een vast maandtarief of abonnement
  • Een percentage van het transactiebedrag (soms met een limiet)
  • Een vast tarief per transactie
  • Eventuele opslag bij betalingen in vreemde valuta

Soms is de keuze voor een hoger maandbedrag interessant omdat daarmee de kosten per transactie omlaag gaan. Kies je voor een laag maandbedrag weet je zeker dat je niets betaald wanneer er niets wordt afgerekend. Daarom is het belangrijk om een inschatting van de gemiddelde transacties en de hoogte van die transacties te weten voordat er een keuze gemaakt wordt.

Multi-Admin kan ook helpen de kosten te verlagen door bijvoorbeeld meerdere kleine facturen samen te voegen voor betaling per maand. Hiermee wordt het transactiebedrag groter (minder geschikt bij procentuele kosten) maar het aantal transacties lager (geschikt bij hogere vaste kosten per transactie)

Door het betaalproces goed in te richten kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat transactiekosten tot een minimum worden beperkt.

Automatische koppeling met online payment providers

Multi-Admin koppelt met een reeks payment providers, onder andere:

Eerlijke vergelijking payment providers

Omdat prijzen extreem fluctueren en ook omdat de situatie voor iedereen anders is, is het moeilijk een volledige vergelijking te maken van alle providers. Wij helpen u graag met het kiezen van uw payment provider, betaalmethoden en het inrichten van het juiste betaalproces. Uitgangspunt is altijd om uw betalingen snel te krijgen en kosten hiervoor tot een minimum te beperken.