Toepassingen

Multi-admin is breed inzetbaar voor verschillende branches en organisatietypes. Bij aanschaf zal een implementatieconsultant samen met u of uw team zorgdragen voor de juiste inrichting. De software wordt geconfigureerd op een manier dat het u de meeste tijdswinst zal bezorgen of klanten op beste manier geserviced worden. Op de volgende pagina’s geven wij enkele voorbeelden van mogelijkheden en toepassingen: manieren waarop multi-admin ingericht en ingezet kan worden
iPhone

Business Centers en Coworking spaces

Van ultramodern luxe nieuwbouw kantoorpand tot aan het huisvesten van start-ups en freelancers in een bestaand bedrijvenverzamelgebouw.. Met multi-admin Intranet voor business centers en coworking spaces bedienen we elk segment en kunt u rekenen op digitale faciliteiten die bij uw kantooraanbod passen. Van een eenvoudig overzicht met organisaties en medewerkers tot bezoekersmanagement, postbeheer en ruimteverhuur inclusief planning en facturatie.

Lees meer >>

iPhone

Klantportaal

Laat klanten zelf hun bedrijfs- of persoonsgegevens wijzigen. geef ze inzicht in producten en/of diensten die ze bij u afnemen, of laat ze de online helpdesk of faq-systeem raadplegen. Periodieke facturatie- betalingen waren nog nooit zo eenvoudig, of koppel met uw reeds bestaande systemen.

Lees meer >>

iPhone

Custom Databeheer

Heeft uw organisaties hele specifieke datasets in beheer? Statistieken, Productfeeds, Global standards, financiële gegevens? Met multi-admin beschikt u in één klap over een systeem wat de basis-functionaliteiten biedt zoals gebruikersbeheer, rechtensysteem, periodieke mutatienotificaties en exportfunctionaliteiten. Daarbovenop ontwikkelen we de modules die specifiek voor uw datasets en automatisering benodigd zijn. Denk hierbij ook aan de koppelingen met externe systemen om uw data automatisch te synchroniseren. Met op maat gemaakte workflows proberen we u zoveel mogelijk tijd te besparen. 

Lees meer >>

iPhone

Intranet / Bedrijfsportaal

Met multi-admin als intranet creëert u op relatief goedkope wijze een online platform waar collega’s en afdelingen kunnen samenwerken. Er kunnen projectgroepen aangemaakt worden voor bijvoorbeeld het delen van bestanden, het plannen en uitvoeren van taken, CRM-functionaliteiten en informeren m.b.v. een nieuws-, agenda- en F.A.Q-module.

Lees meer >>

iPhone

Online kassasysteem

U verkoopt goederen in een online en/of fysieke winkel. Vaak moet u met verschillende systemen werken zoals een kassa, kassasysteem, een betaalterminal, een webshopsysteem en administratiepakket. Multi-admin heeft niet alleen voorraadbeheer, koppelingen met webshops en een facturatiesysteem, het biedt mogelijkheden om voortaan zowel offline als online te verkopen en uw betaalterminal direct vanuit uw webshop aan te sturen: Alles via één systeem geregeld en nooit meer een splitsing in uw administratie voor online en offline.